Galvenā lapa Projektu aktivitātes Lead The Future

    Projekts deva iespēju saprast, ko vēlos sasniegt dzīvē!

    Š.g.4.augustā ir noslēdzies biedrības “Mēs – nākotnei!” sadarbībā ar Franciju īstenots projekts „Lead the Future” (Vadi nākotni), kurā piedalījās arī jaunieši no Lielbritānijas, Rumānijas, Spānijas un Ungārijas.
    Atbraucot mājās, un rakstot projekta izvērtējumu - esejas, jaunieši neslēpa gandarījumu un prieku, kādu viņi izjuta darbojoties projektā, prieku par iespēju piedalīties šajā projektā:

    Lasīt tālāk...

     

    „LEAD THE FUTURE” uzņēm startu...

    26.jūlijā, biedrības „Mēs – nākotnei!” projekta „LEAD THE FUTURE” ietvaros, Limbažu un Salacgrīvas novadu jaunieši: Emīls Eglītis, Alise Maksimova, Gundega Mennika, Elvis Dārziņš  un Liene Aizpuriete devas uz Strasbūru Francijā, lai kopā ar  citu 5 valsts jauniešiem piedalīties projekta aktivitātēs.

    Lasīt tālāk...

     

    Paši veidojam suvenīrus!

    Š.g.19.jūlijā notika kārtējais apmācību seminārs jauniešiem, kas jau nākošajā nedēļā, 26.jūlijā  dosies apmeklēt Strasbūru, Francijā biedrības “Mēs – nākotnei!” projekta “Lead The Future” ietvaros.

    Lasīt tālāk...

     

    Veidojam projekta "LEAD THE FUTURE" Logo


    Š.g.29.jūnijā biedrības "Mēs - nākotnei!" apmaiņas projekta "LEAD THE FUTURE" ietvaros notika kārtējā Limbažu un Salacgrīvas novadu jauniešu aktivitāte. Jaunieši, Ņinas, Lienes un Sabīnes vadībā uzsāka darbu pie prezentācijas materiālu izveides,  visi kopā veidoja projekta Logo. Jauniešiem radās ideja izveidot pat savu projekta karogu, un tāpēc, visi ļoti aktīvi ķeras pie praktiskā darba. Darbojoties visiem kopā  tā nemanāmi pagāja gandrīz vai visa diena.

     

    Lasīt tālāk...

     

    Gatavojamies kārtējam projektam

    Š.g.19.jūnijā biedrība "Mēs - nākotnei!" organizēja pirmo apmācības sanāksmi Starptautiskā jaunatnes apmaiņas projekta "LEAD THE FUTURE" dalībniekiem un to vecākiem. Kā jau informējam, no 26.07.līdz 04.08.  Limbažu un Salacgrīvas novadu 6 jaunieši apmeklēs Franciju un Strasbūrā kopā ar citu 6 valsts pārstāvjiem darbosies projekta aktivitātēs.

    Lasīt tālāk...

     


    Biedrība „Mēs – nākotnei!” piedāvā jauniešiem NEAIZMIRSTAMU vasaru Strasbūrā

    No 27. jūlija līdz 4.augustam Limbažu, Salacgrīvas un Alojas novada jauniešiem vecumā no 14 līdz 16 gadiem! ir lieliska iespēja piedalīties Starptautiskā jauniešu apmaiņas projektā „Lead the future”, kuru īsteno biedrība „Mēs – nākotnei!” sadarbībā ar Francijas valsts jauniešiem. Projektā tiks iesaistīti 6 jaunieši no katras valsts (Francijas, Latvijas, Anglijas, Spānijas, Rumānijas un Ungārijas).

    Lasīt tālāk...

     

    UZMANĪBU!!!

    Vienai meitenei vai vienam zēnam (14 -15 g.v.) joprojām ir iespēja  pieteikties braucienam apmaiņas projektā uz Franciju, kuru  organizē biedrība "Mēs - nākotnei!"

    Pieteikties var rakstot biedrībai motivācijas vēstuli uz e -pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu aicinam interesentus pasteigties!

     

    Plānošanas vizītē Francijā

    Š.g. 14.martā plānošanas vizītē uz Franciju, Starptautiska apmaiņas projekta „LEAD THE FUTURE!" ietvaros, devas biedrības „Mēs – nākotnei!” jaunietes Sabīne Namniece un Liene Aizpuriete. Projekta pieteikums (sadarbojoties vairāku valsts jauniešiem) izvērtēšanai V/A "Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra" tika iesniegts 2010.gada 1.novembrī Francijā, un par prieku visiem jauniešiem, tika apstiprināts!

    Lasīt tālāk...

     

    Biedrība “Mēs – nākotnei!” aicina zēnus  14 -15 g.v. - Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu jauniešus līdzdalībai sadarbības projektā,

    Lasīt tālāk...

     

    Francijā programmas "Jaunatne darbībā" ietvaros apstiprināts sadarbības projekts ar biedrību „Mēs – nākotnei!”

    2010.gada 1.novembrī Francijas valsts jaunatnes organizācija sadarbībā ar biedrību "Mēs - nākotnei!"  izstrādāja kopīgo  sadarbības (jauniešu apmaiņu) projektu,
    un šodien no Francijas ir saņemta informācija, ka projekts ir apstiprināts!

    Lasīt tālāk...

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448466
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 3 viesi