Galvenā lapa Projektu aktivitātes R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā

    Biedrība "Mēs - nākotnei!" atgadina, ka šodien vēl var iesniegt projekta "R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā" izstrādāto LOGO, projekta konkursa ietvaros.

    Projekta vadītājs, Mārtiņš Aizpurietis

     

    Mēs - nākotnei!  aicina jauniešus dejot HIP -HOP!

    Sākot ar 2011. gada janvāri, biedrības „Mēs – nākotnei!” jaunieši uzsāks īstenot projektu „ R&B vienoti mākslā vienoti sabiedrībā”. Ideja rakstīt šādu projektu radās organizējot dažādus pasākumus, tai skaitā Labdarības pasākumus bērnu aprūpes centros. Ievērojām jauniešu lielo interesi par netradicionāliem deju un mākslas veidiem. Ikdienā vērojot jauniešus, kuri ir no dažādām vidēm, ar dažādām interesēm ir lieliski pašmācības ceļā apguvuši visdažādākās sarežģītības pakāpes deju soļus. Un nodomājām, ka šie un citi jaunieši varētu viens otram un, mācoties no citiem, apgūt moderno stilu dejas(r&b, hip - hop utt.), kā arī grafiti mākslas iemaņas uz papīra.

    Lasīt tālāk...

     

    Mēs – nākotnei! aicina dejot!

    2010.gada 12.novembrī, mēs biedrības „Bērnu, jauniešu un to ģimeņu atbalstam „Mēs – nākotnei!”” biedri: Ņina Luščenoka, Armands Andersons, Mārtiņš Aizpurietis un es Toms Teicis devāmies uz Rīgu, lai V/a „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūrā” parakstītu līgumu par mūsu izstrādāto projektu  „R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā”. Projekta ideja mums radās 4 dienu apmācības seminārā, kuru šī gada jūnija mēnesī organizēja biedrība jauniešiem un skolotājiem viesu namā „Smēdes”. Piedaloties seminārā  (un iepriekš apmeklējot  centra „Zīles” jauniešus) mēs redzējām,  kā vairāki jaunieši rāda savus hobijus, nodarbošanos, talantus un ar kādu prieku un aizrautību viņi to dara, ja attiecīgā lieta viņiem patīk.  Tāpēc, atbalstot savu vienaudžu vēlmes, mums radās ideja uzrakstīt projektu, kura laikā jaunieši  - interesenti varētu darboties kopā ar mums, sadarboties ar jauniešiem no Alojas, Salacgrīvas un Limbažu novada, apgūt jaunas zināšanas dažādos deju stilos, piemēram,  Hip Hop, Electro Dance (Teckotik) un iegūt vizuālās iemaņas zīmējot Grafiti.


    Šodien parakstot līgumu par projekta realizāciju, mēs bijām priecīgi, ka tika atbalstīts kārtējais mūsu biedrības projekts, un pie tam vēl, uzslavēts pat teicamu kvalitāti projekta izstrādi. Uzslavēja mūs par aktīvo darbību vienaudžu labā. Kā informēja  V/a „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūrā” projektu koordinatore, projektu konkursam tika iesniegti vairāki projekti, bet atbilstoši prasībām un augstā kvalitāte bija izstrādāti tikai 14 projekti,  no tiem 5 tika piešķirts finansējums.

    Lasīt tālāk...

     

    "Mēs - nākotnei!" parakstīs līgumu par finansējuma saņemšanu projekta” R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā” īstenošanai!

    2010.gada 12.novembrī Biedrības „Bērnu, jauniešu un to ģimeņu atbalstam „Mēs – nākotnei!”” valdes priekšsēdētāja Ņina Luščenoka, biedrības biedrs Mārtiņš Aizpurietis un jaunieši aktīvisti piedalīsies V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” rīkotajā pasākumā, kura laikā tiks parakstīts līgums par finansējuma piešķiršanu biedrībai „Mēs – nākotnei!” tās projekta ” R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā” īstenošanai.
    Projekta izstrādē piedalījās jaunieši: Mārtiņš Aizpurietis, Sabīne Namniece, Ineta Zvirbule, Saulcerīte Stepiņa, Toms Teicis, u.c. Projekta izstrādes laikā jauniešiem atbalstu un palīdzību sniedza Ņ. Luščenokas, kura projekta īstenošanas laikā pildīs projekta konsultanta pienākumus. Projekta vadība ir uzticēta Mārtiņam Aizpurietim.
    Jau tuvākā laikā notiks projekta īstenošanas „priekšdarbi”, tiks veidota komanda, bet pašu projektu ir plānots uzsākt 2011.gada 1.janvārī. Ja vēlies piedalīties projektā, seko mūsu informācijai, jo projekta darba grupas sanāksmes ir plānotas jau 20. un 24.novembrī!

     


     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1449616
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi