Galvenā lapa Projektu aktivitātes ES - ES darba tirgū 2013_12_06_Akt_12_12_13

    ES -ES darba tirgū:)

    Ja nokavēji pieteikties aktivitātei 12.12.13., vari to izdarīt tikai līdz 08.12.13.plkst.17.00, nosūtot anketi:) Meklē info un piesakies!

    Mani iespaidi par pieredzes braucienu uz Rīgu.

    "Esmu ļoti pateicīga, ka devāt man iespēju piedalīties šajā jauniešu aktivitātē. Es šajā ekskursijas laikā guvu pozitīvas emocijas, kad man tika dota iespēja paplašināt intelektuālo redzesloku. Jo es redzēju, kā galvenās valsts „galvas” apspriež mūsu valsts turpmāko finansiālo nākotnes budžetu un pārējās aktualitātes saistībā turpmāko mūsu valsts likteni. Bija iespēja diskutēt par mums svarīgajām lietām, galvenais jau par to, ka jauniešiem nav darbs.  Pie reizes bija iespēja apskatīt, un  kā darbojās mūsu pašu Ķegumu HES, kādu profesiju cilvēki tur strādā. Pēc tam varēju aplūkot vienu no Eiropas augstākajiem augstceltnēm Zaķusalas televīzijas torni. Pēc torņa apskatīšanas devāmies uz Radio studiju, kur Māris Grigalis  paradīja sava darba ikdienišķās gaitas un mums  bija iespēja aplūkot arī, kā veidojās LNT laiku ziņu raidījums. Kādu profesiju  cilvēki strādā studijā, kurš viņiem palīdz veikt darbu. Bija iespēja iejusties raidījuma aizkulisēs. Un kādā brīdi Māris mums deva iespēju ar mums uzņemt pāris fotogrāfijas ar viņu pašu un kolektīvu.
    Gan braucot autobusā, gan pēc HES apmeklēšanas mēs gardi ieturējāmies Oša krogā un pēc visas šīs garās ekskursijas devāmies uz mūsu pašu dzimtajiem Limbažiem, Limbažu novadu. Braucot mājās bija ļoti daudz lietas, ko padomāt, arī autobusā mēs dalījāmies pieredzē par iegūto, par pašu iespējām, būt aktīvākiem, mācīties, meklēt jaunas iespējas, un varbūt, tad būs darbs.
    Paldies  biedrībai „Mēs – nākotnei!” par iespēju piedalīties, par labajiem iespaidiem,  un novēlu turpmāko sadarbību ar jauniešu organizējot viņiem aktivitātes. Es vēlos piedalīties arī citos pasākumos.
    Ar cieņu, darba meklētāja  Aija Zapāne"

    „Šis projekts tiks finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertas informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”


     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1449625
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis