Galvenā lapa Projektu aktivitātes ES - ES darba tirgū 2013_11_18_Aktivitate_Riga_12_12

    PieDalies arī Tu:)

    Projekta “ES – ES darba tirgū” ietvaros, jaunieši 12.12.2013. plāno apmeklēt Latvijas lielākus uzņēmumus,  LR Saeimu, Latvijas TV-  plāno tikties ar deputātiem, uzņēmumu pārstāvjiem,  lai iegūtu jaunas zināšanas, informāciju,  mainīties viedokļiem ar pieaugušajiem par jauniešu nodarbinātības iespējām  Latvijā.

    *)Ja vēlies arī Tu iegūt jaunas zināšanas, informāciju,  mainīties viedokļiem ar pieaugušajiem par jauniešu nodarbinātības iespējām Latvijā, uzzināt par LR Saeimas darbību un izjust tās atmosfēru, uzzināt par Ķeguma HES darbību un nākotnē nepieciešamajām profesijām, kā arī iepazīties ar darbību, kas noris Latvijas TV studijā, kā arī....
    *)Ja esi Limbažu novada jaunietis, kuram šī tēma ir ļoti aktuālā, mācies skolā, vakara vidusskolā, arodvidusskolā,  dzīvo jauniešu aprūpes iestādē,  vai  esi darba meklētājs un vēlies  iesaistīties projektā aktivitātēs, kā arī  apmeklēt  LR Saeimu un uzņēmumus, vēlies uzklausīt citu viedokļus un paust savu, iesaisties un darbojies  kopā ar mums, bet vispirms, aizpildi aktivitātes dalībnieka anketu  līdz 2013.gada 6.decembrim nosūti mums uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu . Anketu meklē šeit: 

    Dalībnieku viedokļi



     

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448180
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi