Galvenā lapa Projektu aktivitātes ES - ES darba tirgū 2013_10_01_SVID_darbs

    Izsaki savu viedokli par jaunieša nodarbinātības iespējām Limbažu novadā

    un veido SVID!

    2013.gada 26. septembrī biedrības „Mēs – nākotnei!” projekta „ES – ES darba tirgū”

    ietvaros, notika projekta aktivitāte „Eiropas Savienības jaunieša iespējas darba tirgū Limbažu novadā”, kuras laikā projekta darba grupa – jaunieši, prezentēja savu projektu Limbažu novada deputātiem, speciālistiem, pagastu pārvalžu vadītājiem un interesentiem, kuri piedalījās Limbažu novada domes sēdē.

    Diskutējot par jauniešiem svarīgu tēmu, jaunieši lūdza un aicināja arī deputātus, speciālistus un interesentus paust savu viedokli šajā jautājumā, nosūtot savus ieteikumus, vai veidojot  SVID analīzi Limbažu novada jauniešu nodarbinātības  (darba ) iespēju pilnveidošanai. 
    SVID analīze (aicinām uzrakstīt: Limbažu novada jauniešu nodarbinātības/darba iespēju ):
    1.    Stiprās puses
    2.    Vājās puses
    3.    Iespējas
    4.    Draudi (us)
    Projekta aktivitāšu laikā, mēs - jaunieši arī apkoposim informāciju par darba iespējām jauniešiem mūsu novadā, tiekoties ar uzņēmējiem, NVA speciālistiem turpināsim diskusijas, aktualizējot šo jautājumu jauniešu un sabiedrības vidū. Apkoposim citu novadu pieredzi, saņemtos  ieteikumus un ierosinājumus, kurus mēs ļoti ceram atsūtīs mums mūsu sadarbība partneri,  ikviens interesents. Darbojoties radošajās darbnīcās izstrādāsim savus ieteikumus. Projekta noslēgumā šos ieteikumus mēs prezentēsim un iesniegsim Limbažu novada domei. Varbūt kāda no idejām par jauniešu nodarbinātības problēmas risināšanu tiks īstenota.
    Mēs aicinām ikvienu Limbažu novada jaunieti, pieaugušo, izteikt savu viedokli, rakstot mums uz e – pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu . Ieteikumus lūdzam sūtīt līdz 2013.gada 15.decembrim.

    "Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu."


    Projekta komanda

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451719
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 6 viesi