Galvenā lapa Projektu aktivitātes ES - ES darba tirgū 2013_06_03_piedalies

    Iesaisties un darbojies kopā ar mums!
    2013.gada 30.aprīlī biedrība „Mēs – nākotnei!” parakstīja līgumu ar Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru par projekta „ES – ES darba tirgū” īstenošanu programmas „Jaunatne darbībā” ietvaros.

    Projekta mērķis: veicināt jauniešu, t.sk. darba meklētāju sadarbību un komunikāciju ar valsts, Nodarbinātības valsts aģentūras, Limbažu novada speciālistiem un deputātiem novada jauniešu bezdarba problēmas risināšanā.
    Projekts tiek īstenots programmas "Jaunatne darbībā" ietvaros.  Īstenošanas laiks 01.05.2013. - 01.05.2014. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko progammu aģentūra.  Projekta finansējums 5450,00 EUR
    Jaunieti, ja arī Tu vēlies darboties projekta komandā, raksti mums Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu un piesakies! Mēs tiekamies katru nedēļu un jauki pavadām laiku, pievienojies mums:)
    Projekta vadītāja Sabīne Namniece

    „Šis projekts tiks finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertas informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”


     

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1446841
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis