Galvenā lapa Projektu aktivitātes R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā 24_04_11_Ziles


    Mēs dejojam Ozolmuižā, BSAC „Zīles”

    No 22. aprīļa līdz 23. aprīlim mēs, projekta darba grupas jaunieši viesojāmies BSAC „Zīles”, lai centra jauniešiem mācītu „Flešmoba” deju soļus.

    (Atgādinām, ka jau 30.04.11.,  plkst.09.00 tiekamies pie Limbažu AO, lai vēlreiz izmēģinātu deju šoļus, zīmētu, talkotu, piedalītos „Flešmobā”, kā arī aktīvi atpūstos brīvā dabā.) Mums priecēja, ka „Zīles” jaunieši bija apņemšanās pilni un centās apgūt Toma Teiča demonstrētos deju soļus. Toms, pēc smagajiem treniņiem atzina: „Bija pasakaina viesošanās. Biju domājis, ka būs vieglāk iemācīt, bet bija nedaudz grūtāk. Nebija slikti ,sanāca jau diezgan labi. Bija jaunieši, kas pat iemācījās labi dejot un bija arī tādi, kuri skatījās uz citiem, lai deju soļi būtu vienādi. Svarīgākais, ko es pamanīju bija tas, ka viņiem dejojot bija jautri, viņi smaidīja, priecājas un iztrakojās kopā ar mums. Bija nogurdinoši, bet viņi turējās.”
    Mārtiņš Aizpurietis uzsvēra: „Bija patīkami. Jaunieši bija ļoti atsaucīgi un apņēmīgi. Aizrautīgi dejoja un centās no visas sirds. Patīkami pārsteidza jauniešu lielā interese un centība. Šajās dienās kopā ar jauniešiem iestudējām deju, kuru izmantosim pasākumā. Šis ir lielisks veids kā izpausties stilīgi. Bija ļoti forši. Tikai un vienīgi pozitīvas emocijas.”„Bez šaubām, sākumā vienmēr ir grūti, ir slinkums, bet to var pārvarēt un par to tagad ir gandarījums, ka pats iemācījos un citiem varēju pamācīt kaut ko. Nav viegli, bet ir patīkami, redzēt un sajust rezultātu par padarīto”, savā starpā sprieda jaunieši.Pēc šīm divām apmācības dienām, jaunieši patstāvīgi spēja dejot paši. Otras dienas noslēgumā, prom braucot, katrs nokrāsojām pa olai, atvadījāmies un aicinājām piedalīties 30. aprīļa  mūsu aktivitātē.
    Paldies, BSAC „Zīles” par viesmīlību un atbalstu. Paldies visiem, visiem jauniešiem, kas izrādīja interesi un nepadevās, lai sasniegtu kopīgi projekta mērķi  - iemācīties un dejot kopā! Tiekamies  jau 30. aprīlī!  Ineta Zvirbule, projekta darba grupas locekle


    „Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertas informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452635
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi