Galvenā lapa Projektu aktivitātes R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā 13_03_11_Meitenes_projekts_3

    Meitenes, nāciet dejot Hip – Hop!

    Biedrība "Mēs - nākotnei!" ir saņēmusi ļoti daudz jauniešu (zēnu)  pieteikumu līdzdalībai projekta „R&B vienoti mākslā – vienoti sabiedrībā” aktivitātēs diemžēl , meitenes nav tik aktīvas, cik  gribētos! Tāpēc, šodien, 12.03.2011. projekta darba grupa ierosināja, īpaši aicināt meitenes piedalīties projektā, kā arī  centra "Umurga" audzēkņus.

    Pieteikumi ir  jau saņemti no Alojas, Limbažu un Salacgrīvas novadiem, t.sk. Bērnu sociālās aprūpes centra "Zīles".Dalībai projektā pieteicas jaunieši - projekta mērķauditorija,  kuri  ir apguvuši deju soļus Hip – hop, grafiti mākslu, un vēlas palīdzēt projekta īstenotājiem organizēt radošās darbnīcas, jauniešu apmācību,  un tas mūs ļoti priecē!Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu meitenes, projekta darba grupas zēni  aicina jūs  pēc iespējas ātrāk iesniegt pieteikuma anketas un piedalīties projektā kopā ar mums! Lūdzam sūtīt pieteikumus pēc iespējas ātrāk,  līdz 15.martam!, lai varētu  savlaicīgi  nokārtot  visas formalitātes, kas ir saistītas ar jūsu līdzdalību apmācībā. Mūsu e – pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu , ar cieņu, biedrības „Mēs – nākotnei!” projekta darba grupas vadītājs, Mārtiņš Aizpurietis

    „Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertas informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442510
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 10 viesi