Galvenā lapa Projektu aktivitātes R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā 26_02_11_gatavojamies_aktivit_1

    Gatavojamies pavasara brīvlaikam!

    Biedrības „Mēs – nākotnei!”  jaunieši  turpina aktīvu darbību pie dalībnieku piesaistes projekta „R&B vienoti  mākslā – vienoti  sabiedrībā”  nākošai aktivitātei.

    Šoreiz, 22.03.- 25.03.martā skolēnu pavasara brīvlaikos  mēs plānojam organizēt aktivitātes, kuru  laikā saviem vienaudžiem mācīsim „Hip – Hop” u.c. deju stilus. Projekta aktivitātē aicināsim piedalīties jauniešus no Alojas, Salacgrīvas un Limbažu novadiem. Lai nodrošinātu dalībnieku piesaisti, atbilstoši projekta pieteikumā noteiktam, mēs ļoti ceram uz  atbalstu un sadarbību ar bērnu sociālās aprūpes un izglītības iestādēm, dienas centru darbiniekiem, jauniešiem un to ģimenēm. Mēs ceram, ka jaunieši, kas iesaistīsies projekta aktivitātē saturīgi un interesanti pavadīs brīvo laiku, kā arī, apgūs jaunas prasmes un iemaņas dejojot Laikmetīgo deju stilus!
    Kontāktinformācija:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu . Projekta aktīviste, S.Namniece

    „Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertas informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1446929
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi