Galvenā lapa Projektu aktivitātes Lead The Future 29_06_11_Francija_2_1

    Veidojam projekta "LEAD THE FUTURE" Logo


    Š.g.29.jūnijā biedrības "Mēs - nākotnei!" apmaiņas projekta "LEAD THE FUTURE" ietvaros notika kārtējā Limbažu un Salacgrīvas novadu jauniešu aktivitāte. Jaunieši, Ņinas, Lienes un Sabīnes vadībā uzsāka darbu pie prezentācijas materiālu izveides,  visi kopā veidoja projekta Logo. Jauniešiem radās ideja izveidot pat savu projekta karogu, un tāpēc, visi ļoti aktīvi ķeras pie praktiskā darba. Darbojoties visiem kopā  tā nemanāmi pagāja gandrīz vai visa diena.

     

    Emīls

    Sveiki! Mani sauc Emīls Eglītis. Šajā  dienā mēs gatavojāmies projektam „Lead the future”.  Uzsākot darbu,  mēs vispirms apkopojam domas, saplānojam darbus un sākam darboties. Meitenes darbojas radošajā nozarē – meklējot idejas projekta logo, bet puiši,  darbojas praktiski. Šī diena bija interesanta. Varēju iepazīties ar citiem jauniešiem no Salacgrīvas un Limbažiem. Gaidu nākošo satikšanas reizi!

    Alise

    Sveiki! Šodien, mēs jaunieši gatavojamies biedrības „Mēs – nākotnei!”  apmaiņas projektam, kurš risināsies 2011.gada jūlijā- augustā Francijā, netālu no Strasbūras. Projektam mēs gatavojam logo, runājam par to, ko darīsim Francijā, prezentējam sevi,  kā arī organizējam citas aktivitātes.

    Gundega

    Sveiki, esmu Gundega Mennika! Mēs šodien gatavojamies projektam. Veidojām logo un runājām par to, kas notiks Francijā. Mēs iepazināmies tuvāk un sadraudzējāmies. Mēs ēdam dārzā pusdienas. Tā bija jauka diena. Nevaru sagaidīt, kad atkal tiksimies. Domāju, ka projekts būs ļoti interesants. Nākošreiz,  7.07.11. mēs visi tiksimies Salacgrīvā.

    Māra

    Šodien mēs sākām taisīt projekta prezentāciju, norunājām ko darīsim, prezentējot savus novadus un  Latviju Francijā. Darbojoties, radās ideja izveidot projekta logo. Logo idejas autori mēs bijām  visi. Logo zīmēja Gundega, bet  logo trafaretu izgrieza Emīls un  Elvis. Mums atliek tikai sameklēt audumu, un uz tā izveidot projekta „karogu”.  Visi kopā ieturējām pusdienas un iepazinām viens otru, kā arī mazliet vairāk uzzinājām par biedrības „Mēs – nākotnei!” aktivitātēm jauniešu labā.

    Elvis

    Sveiki! Šajā dienā mēs sanācām kopā, lai varētu visi kopā gatavoties projektam. Visi kopā mēs gatavojam Logo. Cepam desiņas un katrs jaunietis prezentēja sevi. Spīdēja saulīte un bija skaista un interesanta diena. Man patika.

    Liene

    This day was amazing, because I and other young people made logo of  project „Lead  the  future”. Alise, Gundega, Māra, Emīls, Sabīne, Liene, Elvis and Ņina enjoyed sun and the process of preperation.
    We made lunch, and sausages were great. Then Elvis finished logo, he cut small people for logo.
    For conclusion everything was interesting, because this was our first meeting.

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1447922
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi