Galvenā lapa Projektu aktivitātes Lead The Future 07_06_11_Francija_atkart


    Biedrība „Mēs – nākotnei!” piedāvā jauniešiem NEAIZMIRSTAMU vasaru Strasbūrā

    No 27. jūlija līdz 4.augustam Limbažu, Salacgrīvas un Alojas novada jauniešiem vecumā no 14 līdz 16 gadiem! ir lieliska iespēja piedalīties Starptautiskā jauniešu apmaiņas projektā „Lead the future”, kuru īsteno biedrība „Mēs – nākotnei!” sadarbībā ar Francijas valsts jauniešiem. Projektā tiks iesaistīti 6 jaunieši no katras valsts (Francijas, Latvijas, Anglijas, Spānijas, Rumānijas un Ungārijas).

    Biedrība jau sniedza informāciju jauniešiem par šo iespēju, un dalībai projektā atsaucās pāri par 20 jauniešu. Izvērtējot pieteikumus, diemžēl bija jāatsaka jauniešiem, kuru vecums neatbilst noteiktajam, kā arī vairāki jaunieši atteica savu dalību projektā, jo nevar paši nodrošināt biļetes iegādi uz Franciju un atpakaļ, un kabatas naudu līdz 100 Eur apmērā. Daži, jaunieši projekta īstenošanas laikā jau ir ieplānojuši citas aktivitātes. Ņemot vērā, ka šobrīd ir dažas „brīvas” vietas dalībai projektā, biedrība aicina jauniešus – interesentus, būt aktīviem, izmanot piedāvāto iespēju, un nekavējoties, rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu pieteikties līdzdalībai projektā. Atkārtoti pieteikties aicinām arī tos jauniešus, kuri varbūt savu lēmumu ir mainījuši, un vēlas doties ceļojumā!  
    Ņemot vērā, ka projekta mērķis ir veicināt jauniešu interesi par Eiropas Savienībā notiekošo un aktīvu līdzdalību politiskajos procesos, piedāvāt jauniešiem iespēju iepazīties ar Eiropas Parlamenta darbu, ievēlēšanas procedūru, jaunieši ar neformālās izglītības metodēm, piemēram, ar simulācijas spēlēm- organizēs Parlamenta vēlēšanas un balsošanu, apmeklēs Eiropas Parlamentu, kas atrodas Strastbūrā, un kopā ar deputātiem, blakus Parlamenta ēkai rīkos pikniku. Piedaloties projektā jauniešiem būs iespēja apgūt neformālās izglītības darba metodes, pašiem aktīvi darbojoties, apgūt jaunas prasmes un iemaņas, atpūsties, apmeklēs ēnu teātri, veidot izrādi atbilstoši projekta tēmai, apmeklēt ūdens atrakcijas parku, koncentrācijas nometni un doties ekskursijā pa Strastbūru, u.c.
    Projekta laikā jaunieši dzīvos kalna namiņā Francijas pilsētiņā La Saverne.
    Lai piedalītos projektā, jauniešiem ir jārēķinās ar to, ka pašiem ir jāiegādājas (saskaņojot ar biedrību) aviobiļeti ( turp un atpakaļ ap 250 - 280 Ls) kuras izdevumus 70% apmērā Francija apmaksās jaunietim atgriežoties mājās. Biļetes cena ir atkarīga no tā, cik ātri tā tiks iegādāta (jo ātrāk, iespējams, jo lētāk!). Jābūt līdzi arī ap 100 EUR - kabatas nauda, kas paredzēta vilcienu biļešu iegādei, muzeju apmeklējuma izmaksām, kā arī paša jaunieša vajadzībām. Projekta laikā dzīvošana un ēdināšana tiek pilnībā apmaksātā no projekta līdzekļiem, kuru finansiāli atbalsta Francijas valsts Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra.
    Bez šaubām, piedaloties projektā, Tu iegūsi neaizmirstamu 2011.gada vasaru, jaunus draugus, jaunas zināšanas un pieredzi! Izmanto šo iespēju un piesakies līdz 11.06.2011.
    Kontaktinformācija, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu , tālr.28314445

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451744
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi