Galvenā lapa 24_04_11_Smits_V

    Psiholoģiskais kišmiš! Jeb, sava ceļa meklēšanā!

    Laikā, kad ir tik daudz notikumu pasaulē, mūsu valstī un prātos, mums paveras jaunas iespējas un tikai jāmāk tās sākumā sajust apzināties un saskatīt. Kā lai to izdara, ja visapkārt ir kišmiš? Ir viens noslēpums, kuru esmu gatavs atklāt ikvienam interesentam, kuri vēlas savā dzīvē kaut ko mainīt. Šis noslēpums sniedz atbildes uz visu, kas ir bijis pagātnē, notiek šeit un tagad, vai ir gaidāms nākotnē. Viss, kas notiek mūsu dzīvē, prātos mēs pievelkam paši, mēs paši esam savas dzīves režisori un tikai no mums pašiem ir atkarīgs vai spēsim realizēt savus sapņus un mērķus. Ja esi gatavs izzināt sevi, uzsākt vai turpināt „kalt savas dzīves laimi” nāc un piedalies kādā no nodarbībām!

    Izmantojot Geštaltterapijas, psiho-drāmas, meditācijas elementus, mandalas, smilšu terapiju, ķermeņa kustību elementus un dejas centīšos palīdzēt Jums savā dzīvē atrast ko neparasto, kas palīdzēs Jums to saskatīt pavisam citā un noteikti pozitīvā gaisotnē!
    Aicinu ikvienu, bērnus, jauniešus, vecākus (pieaugušos) uz savām nodarbībām! Kontaktinformācija:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu
    Ar cieņu, Viesturs Šmits

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451788
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis