Galvenā lapa 18_04_11_biedriba_sadarbiba

    Mēs atvērti sadarbībai!


    Atbildot uz jauniešu jautājumu par iespēju piedalīties Starptautiskā apmaiņas projektā Francijā 2011.gada vasarā, Biedrība „Mēs – nākotnei!” informē, ka šis jautājums joprojām ir atklāts. Jaunieši no Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadiem vēl var sūtīt savu motivācijas vēstuli līdzdalībai projektā (informāciju par projektu  skatīt l/s „Auseklis” ).

    Dalībnieku anketu izvērtēšana ir atlikta līdz maija sākumam, jo projekta koordinatore Liene Aizpuriete atrodas mācību sesijā. Kā informējam, 2010.gadā rudenī biedrības jaunieši, valdes priekšsēdētājas Ņinas Luščenokas vadībā  iesaistījās  apmaiņas projekta izstrādē, kā rezultātā, jaunieši Francijā  iesniedzot projekta pieteikumu ieguva finansējumu tā īstenošanai. Projekta koordinatores Latvijā: Liene Aizpuriete un Sabīne Namniece Franciju apmeklēja 2011.gada martā, piedaloties projekta plānošanas vizītē, bet 2011.gada vasarā notiks paša projekta aktivitātes, kurā piedalīsies jaunieši no vairākām valstīm, t.sk. no Latvijas, biedrība „Mēs – nākotnei!”. Ņemot vērā, ka biedrības mērķis ir , ne tikai pašiem iesaistīties aktivitātēs, bet savu iespēju robežās šādu iespēju piedāvāt jauniešiem no citām vidēm, tāpēc, mēs vēlamies izvēlēties 4 jauniešus, kuriem piedāvāsim iespēju apmeklēt Franciju un piedalīties projekta aktivitātēs.  Šoreiz uz Franciju dosies  vismaz 4 vai 5 jaunieši. Biedrība ir atvērta sadarbībai, un ir ieinteresēta sniegt praktisku palīdzību visiem jauniešiem – interesentiem, kas vēlas aktīvi darboties un līdzdarboties. Mēs aicinām jauniešus uz sadarbību, uz aktīvu  un nopietnu darbību citu bērnu un jauniešu labā! Biedrība piedāvā palīdzību un konsultācijas projektu izstrādē un īstenošanā, organizē informatīvus pasākumus, par jautājumiem, kas ir aktuāli jauniešiem, īpaši popularizējot V/A JSPA programmas „Jaunatne darbībā” un EURODESK.
    Savu dalību biedrības darbā Jūs varat pieteikt rakstot mums savu motivācijas vēstuli, uz e – pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu !  Saskaņā ar biedrības Statūtos noteiktajam, 2 nedēļu laikā Jūs tiksiet uzaicināts/ta piedalīties valdes sēdē, kur tiks lemts jautājums par kopējo darbību un sadarbību.  
    Darboties mūsu biedrībā mēs aicinām ikvienu interesentu, pieaugušos, bērnu un jauniešu vecākus, vecvecākus, kas vēlas darboties brīvprātīgi un vēlas savas prasmes un iemaņas nodot jaunajai paaudzei! Uz sadarbību!
    Biedrības valdes priekšsēdētāja,Ņina Luščenoka

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452000
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 6 viesi