Galvenā lapa Projektu aktivitātes Lead The Future 14_03_11_Francija_planosana

    Plānošanas vizītē Francijā

    Š.g. 14.martā plānošanas vizītē uz Franciju, Starptautiska apmaiņas projekta „LEAD THE FUTURE!" ietvaros, devas biedrības „Mēs – nākotnei!” jaunietes Sabīne Namniece un Liene Aizpuriete. Projekta pieteikums (sadarbojoties vairāku valsts jauniešiem) izvērtēšanai V/A "Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra" tika iesniegts 2010.gada 1.novembrī Francijā, un par prieku visiem jauniešiem, tika apstiprināts!

    Lai projekta aktivitātes tiktu veiksmīgi īstenotas, jaunieši no Francijas, Latvijas, Lielbritānijas, Bulgārijas, Rumānijas un Spānijas, laika posmā no 14. līdz 18.martam tiekas Francijā, Strasbūrā, lai kopā izveidotu projekta aktivitāšu programmu. Šajās aktivitātēs piedalās arī Sabīne un Liene.
    Apmaiņas projekta norise ir plānota 2011.gada jūlijā – augustā Francijā. Piedalīties projekta aktivitātēs  tika aicināti jaunieši no Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadiem. Par pārsteigumu biedrības biedriem, vēlmi piedalīties projektā izteica 24 jaunieši, bet diemžēl, projektā varēs  piedalīties tikai  4 – 5 jaunieši.
    Projektu finansē V/A "Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra" Francijā.
    Biedrība pildot V/A "Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra" reģionāla koordinatora pienākumus  aicina jauniešus uz sadarbību, un piedāvā jauniešiem atbalstu projektu izstrādē un īstenošanā, t.sk. apmaiņas projektos. Biedrība, organizējot savu darbu organizē informatīvos seminārus jauniešiem, sniedz jauniešiem informāciju un konsultācijas par brīvprātīga darba iespējām, programmas „Jaunatne darbībā„ un EURODESK aktualitātēm.  Arī 2011.gada 4.martā biedrības biedri, lai organizētu informatīvo pasākumu programmas „Jaunatne darbība” ietvaros apmeklēja Alojas novada Dienas centru, kur tikās ar Alojas novada bērniem un jauniešiem, kā arī, projekta „R&B vienoti mākslā – vienoti sabiedrībā” ietvaros, kārtējo reizi apmeklēja Bērnu sociālās aprūpes centra „Zīles” jauniešus, kuri iesaistījās projekta aktivitātēs. Biedrība aicina jauniešus būt aktīviem un savu brīvo laiku izmantot lietderīgi, iesaistoties programmas „Jaunatne darbībā” aktivitātēs , t.sk. neformālas izglītības programmu apguvē.
    Ņina Luščenoka, biedrības „Mēs – nākotnei!” valdes priekšsēdētāja

     

     

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448195
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi