Galvenā lapa 07_02_2011_jauna_valde

    Turpmāk, biedrības "Mēs - nākotnei!" lēmumu pieņemšanā svarīga loma būs arī jauniešiem!

    2011.gada 7.februārī, biedrība "Mēs - nākotnei!" organizēja kārtējo kopsapulci, lai izvērtētu biedrības darbu 3 gadu, t.sk. 2010.gada ietvaros, kopš ir izveidota biedrība. Analizējot paveikto, biedrības biedri ir gandarīti par sava darba rezultātiem, īstenotiem projektiem un aktivitātēm bērnu un jauniešu labā.

    Kā atzina biedri, biedrības "darbības"  resursi nav izsmelti,  neskatoties uz to, ka biedrībai nav savu telpu. Tieši otrādi, plānojot 2011.gada aktivitātes, biedrība meklē inovatīvus "pakalpojumu veidus", kurus varētu piedavāt biedrības mērķauditorijai attīstot biedrības darbību. Sarugtina tas, ka kārtējo reizi biedrības biedru sastāvā notiek neliela "kustība", jo  daži no jauniešiem, kuri mācās citu pilsētu augstskolās nevar aktīvi iesaistīties biedrības darbā, bet taja paša laikā, ir jaunieši, kas vēlas iesaistīties biedrības darbā. Piemēram, arī šodien, biedru sastāvā tika uzņemti 2  biedri.

    Kopsapulces laikā, uz 3 darbības gadiem tika ievēlēta jauna biedrības valde. Un šoreiz, pieaugušajiem biedrības biedriem,  izdevas ieinteresēt jauniešus līdzdalībai valdes sastāvā.  Ņemot vērā, ka biedrības viens no darbības virzieniem ir jauniešu interešu aizsardzība un darbs ar jaunatni, ir ļoti būtiski, lai lēmumu pieņemšanā, kas ir svarīgi jauniešiem piedalītos arī paši jaunieši. Valdes sastāvā tika ievēlēti biedrī, kuri ar savu mērķtiecīgu,  brīvpratīgo darbu bērnu un jauniešu labā,  vismaz gada ietvaros apliecināja sevi, ka nopietnu, ar atbildības sajūtu apvēltīto personu.  Valdes sastāvā tika ievēlēti: Ņina Luščenoka, Dace Tauriņa, Marija Vītola, Saulcerīte Stepiņa un Mārtiņš Aizpurietis.

    Biedrība ar 2011.gada janvāri uzsāka īstenot savu kārtējo projektu "R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā!". Diemžel vairāku jauniešu slīmības dēļ, projekta darba grupas darbība bija nedaudz apsikusi. Šobrīd, jaunieši plāno organizēt kārtējo projekta darba grupas sanāksmi -  bērnu sociālās aprūpes centrā "Zīles", lai  centra jauniešiem piedāvātu iespēju iesaistīties projektu aktīvītāšu plānošanā.

    Visiem Limbažu un tuvāko novadu interesentiem biedrība  "Mēs - nākotnei!", sadarbībā ar Centru "Kardelen"  piedāvā  iespēju apmeklēt VESELĪGĀS VINGROŠANAS NODARBĪBAS, kuras vadīs fizioterapeite Agnese Ermane. Lūdzam interesentus apmeklēt nodarbības rakstīt Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu , vai zvanīt 22300685.  Biedrība "Mēs - nākotnei!" aicina bērnus, jauniešus un to vecākus uz ciešu sadarbību!

     

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1453168
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi