Galvenā lapa Projektu aktivitātes R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā 01_01_11_Projekts_info

    Mēs - nākotnei!  aicina jauniešus dejot HIP -HOP!

    Sākot ar 2011. gada janvāri, biedrības „Mēs – nākotnei!” jaunieši uzsāks īstenot projektu „ R&B vienoti mākslā vienoti sabiedrībā”. Ideja rakstīt šādu projektu radās organizējot dažādus pasākumus, tai skaitā Labdarības pasākumus bērnu aprūpes centros. Ievērojām jauniešu lielo interesi par netradicionāliem deju un mākslas veidiem. Ikdienā vērojot jauniešus, kuri ir no dažādām vidēm, ar dažādām interesēm ir lieliski pašmācības ceļā apguvuši visdažādākās sarežģītības pakāpes deju soļus. Un nodomājām, ka šie un citi jaunieši varētu viens otram un, mācoties no citiem, apgūt moderno stilu dejas(r&b, hip - hop utt.), kā arī grafiti mākslas iemaņas uz papīra.

    Tā kā biedrība ir V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” programmas „Jaunatne darbībā” reģionālais koordinators, diviem biedrības jauniešiem 2010.gada augustā bija lieliska iespēja piedalīties apmācībās un papildināt savas zināšanas projektu rakstīšanā. Ilgi negaidot, augusta beigās sanācām jauniešu grupiņa un uzrakstījām projektu. Esam ļoti priecīgi, kā to apstiprināja un šobrīd mēs varam darboties!

    Šā projekta laikā paredzēts, ka jaunieši apgūs dejas un grafiti mākslas elementus, izmantojot vienaudžu zināšanas un citus komunikācijas veidus. Jaunieši paši iestudēs deju un mūzikas apvienojošu uzvedumu, kuru pēc tam demonstrēs publiskā vietā, veidojot mazu pārsteigumu apkārtējiem iedzīvotājiem. Projekta laikā tiks uzņemta īsfilma, kā jaunieši apgūst deju prasmes netradicionālā veidā. Projekta mērķis ir veicināt jauniešos iecietību un izpratni vienam pret otru. Iesaistot dažādus jauniešus, tai skaitā no bērnu aprūpes centriem, veicināt viņu komunikāciju ar citiem jauniešiem, sabiedrību. Jaunieši varēs stilīgi un moderni izpausties, neizmantojot atkarību izraisošas vielas, pievēršot sabiedrības uzmanību uz jauniešu iespējām no dažādām sociālajām vidēm.

    Biedrība „Mēs – nākotnei!” aicina jauniešus, kas prot un vēlas dejot HIP - HOP uz sadarbību! Šobrīd tiek veidota projekta īstenošanas komanda, kārtējā - paplašināta sanāksme ir plānota 2011.gada 7.janvārī. Jauniešus - interesentus (no Alojas, Salacgrīvas un Limbažu novadiem) lūdzam pieteikt savu dalību rakstot: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu līdz š.g. 7.janvārim. Mārtiņš Aizpurietis, biedrības biedrs, projekta vadītājs

    „Šis projekts tika finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertas informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442605
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 4 viesi