Galvenā lapa 2017_11_30_NVA_mazie_pavi

    MĒS - mazie pāviņi:)

     

    Š.g. 29.novembrī Limbažu 3.vidusskolā notika iknedēļas radošā nodarbība “Tapinām košos pāvus” 2.- 4.klašu pagarinātas  grupas skolēniem.

    Nodarbību vadīja biedrības „Mēs –nākotnei!” brīvprātīgā, jauniete Ivita Ilvesa, ESF NVA projekta „Jauniešu garantijas” ietvaros. Nodarbības mērķis bija palīdzēt bērniem attīstīt kustību koordināciju un attīstīt radošo domāšanu. Nodarbības laikā skolēniem bija uzdevums izveidot pāvu no aplikācijas papīra. Aktivitātē iesaistījās lielākā daļā bērnu. Bērniem ļoti patika veidot pāva asti, kuras veidošana izvērtās kā rotaļa bērniem, jo asti locījām vēdekļa formā. Loti patika darboties ar līmes otiņām, līmi un līmēt kopā pāva detaļas. Bērni bija lielā sajūsmā par gala rezultātu. Viņiem bija liels gandarījums par to, ka visiem ļoti veiksmīgi izdevās izveidot pāvu, un ka visi tika galā ar šo uzdevumu. Ar lielu interesi notika rotaļas ar pašu darinātajiem putniem. Lielu prieku bērniem sagādāja arī tas, ka katram bija iespēja savu veikumu ņemt līdzi uz mājām un atrādīt vecākiem. Nodarbības beigās notika arī foto sesija, jo bērni gribēja iemūžināt savu veikumu bildēs.
    Esam ļoti gandarīti par to, ka bērni ar lielu interesi un darba prieku iesaistījās darbā, un kā komanda, palīdzēja viens otram pāva veidošanas procesā.
    Nodarbība izvērtās tiešām ļoti interesanta un bērni ar lielu nepacietību jau izjautāja, kas paredzēts nākošajā nodarbībā.
    Projekta ”Jauniešu garantijas” jauniete Ivita Ilvesa

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442546
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi