Galvenā lapa 2016_05_10_Nometne_Katvaros

     

    Aicinām pieteikties nometnei-ZOOMa  piedzīvojumu un atpūtas nometne!

    Aicinām pievienoties ZOOMa komandai bērnus un pusaudžus vecumā no 9-15 gadiem! Divas neaizmirstamas nedēļas ZOOMa aģentu spēlē, jaunu iemaņu apgūšanā, neatlaidības un izturības trenēšanā pārgājienos un trasītēs- peldēsim, ceļosim, meklēsim, atradīsim un iegūsim! Kopā ar ZOOMu iečekosim PRIEKU! Visu ko piedāvā sociālie tīkli – pielietosim dzīvē, pārbaudīsim vai darbojas- kopā ar visiem!
    ZOOMs visu ir darījis viens pats, katru dienu sēžot “lielajā tīmeklī”,  viņš meklē draugus  ar kuriem  doties pārgājienā, izjust un izbaudīt prieku vasaras piedzīvojumos! Viņš meklē aģentus, arī Tu vari kļūt par ZOOMa aģentu, tāpēc piesakies:
    ZOOMa aģentu spēlei  - 1 līmenis: no 17.jūlija līdz 24.jūlijam; 2 līmenis: no 24.jūlija līdz 30.jūlijam. Katrs pēc varēšanas var piedalīties gan vienas nedēļas spēlē, gan palikt uz abām!
    Pieteikties nometnei var  sūtot informāciju uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu vai zvanot pa tālruni: 29477479.Vienas nedēļas nometnes izmaksas: 240 Euro.
    Nometnes norises vieta: Limbažu novads, Katvaru internātpamatskola

    Sadarbības partneri: Jaunsardze, Limbažu BJC, Biedrība „Mēs-nākotnei!”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451519
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis