Galvenā lapa 2016_02_15_apmacibas_Spanija

    Līdz 17. aprīlim piesakies "BiTriMulti" apmācībām Spānijā

    Apmācības paredzētas tiem, kas vēlas izstrādāt savu pirmo jauniešu apmaiņas projektu. Galvenais mērķis ir sniegt starptautisku mācīšanās pieredzi jaunatnes darbiniekiem, lai attīstītu kompetences jauniešu apmaiņas projektu organizēšanā.  Apmācības norisināsies Spānijā no 13. līdz 17. jūnijam.  Pieteikšanās līdz 2016. gada 17. aprīlim. BiTriMulti (BTM) apmācībām var pieteikties gan jaunatnes darbinieki, gan tie, kas jaunatnes jomā strādā brīvprātīgi, un vēlas izstrādāt savu pirmo starptautisko jauniešu apmaiņas projektu programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" ietvaros.

    Apmācību mērķi:
    •    iepazīstināt programmas jaunpienācējus ar "Erasmus+: Jaunatne darbībā", uzsvaru liekot uz jauniešu apmaiņas projektiem;
    •    sniegt individuālu un grupas mācīšanās pieredzi, mērķtiecīgi sagatavojot jauniešu apmaiņas projektu;
    •    attīstīt nepieciešamās zināšanas, prasmes un attieksmi, lai veidotu jauniešu apmaiņas projektu, kas balstīts neformālās izglītības metodēs un aktivitātēs un ES jaunatnes programmu kvalitātes standartos;
    •    iedrošināt dalībniekus analizēt savu mācīšanos, pašiem iepazīties un izmantot Youthpass savos projektos; šis sertifikāts veicina neformālās mācīšanās atzīšanu jaunatnes jomā;
    •    ļaut veidot jaunas sadarbības, atrast projektu partnerus.
    Programma

    Apmācības ļauj mācīties darot, tās ir veidotas kā simulācija, kas papildināta ar radošajām darbnīcām, info sesijām, grupas dinamikas aktivitātēm, un noslēdzas ar izvērtēšanu.
    Papildu informācija: BTM Infopack for Participants 2015.pdf

    Pieteikties iespējams līdz 2016. gada 17. aprīlim SALTO Resursu centra tīmekļa vietnē
    https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/bitrimulti-btm-multilateral-training-course-for-newcomers-in-youth-exchanges.5522/

    Dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem.

    Lai elektroniski aizpildītu anketu, vispirms jāreģistrējas SALTO tīmekļa vietnē. Tad uz savu norādīto e-pastu saņemsiet paroli un varēsiet aizpildīt pieteikuma anketu.

    Visas izmaksas tiks segtas no programmas "Erasmus+" līdzekļiem, dalībniekiem jānodrošina līdzfinansējums 28.46 euro apmērā.

    Lai nodrošinātu programmas "Erasmus+" redzamību, kā arī iekļautu pēc iespējas vairāk jauniešus programmas aktivitātēs, pēc apmācībām dalībnieks apņemas:

    1. kopā ar projektu koordinatori pārrunāt pasākuma rezultātus un ieplānot to izplatīšanas aktivitātes;
    2. nodrošināt vismaz vienu publikāciju medijos;
    3. sešu nedēļu laikā pēc atgriešanās organizēt rezultātu izplatīšanas aktivitāti, iekļaujot vismaz vienu tikšanos ar ieinteresēto mērķa grupu (vismaz 15 personas).

    Tāpat jāatceras par atskaišu un segto izmaksu apliecinājumu iesniegšanu!

    Papildu informācija:
    Vladislava Šķēle,
    Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
    projektu koordinatore,
    E-pasts: vladislava.skele[at]jaunatne.gov.lv

    Ziņu avots: www.jaunatne.gov.lv

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451526
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi