Galvenā lapa Projektu aktivitātes Soli pa solim uz sadarbību! 2015_05_22_L3vs_2_aktivitate

    „Esi aktīvs, esi vesels!” –  Limbažos!

    28.maijā, no plkst.09.30, Limbažu 3.vidusskolā notiks biedrības „Mēs – nākotnei!”  projekta „Soli pa solim uz sadarbību!” aktivitāte „Esi aktīvs, esi vesels!”.

    Aktivitāte mērķis ir veicināt  visu jauniešu savstarpējo sadarbību, jauniešu, kuri mācās Limbažu pilsētas izglītības iestādēs,  kuri dzīvo Limbažos, bet nemācās un nestrādā , jauniešu, kuri darbojās dažādās nevalstiskās organizācijās, u.c.  
    Ievērojot jauniešu vēlmes un vajadzības,  aktivitātes plānošanā, organizēšanā un vadīšanā iesaistījās Limbažu 3.vidusskolas Skolēnu parlaments, biedrības „Mēs – nākotnei!” jaunieši  - brīvprātīgie un Limbažu 3.vidusskolas struktūrvienības jaunieši un skolotāji. 
    Aktivitātes „Esi aktīvs, esi vesels! „ norises laikā, tās dalībnieki piedalīsies orientēšanās spēlē skolas apkārtnē, meklējot kontrolpunktus un atpazīstot norādītos orientierus. Pārbaudīs savas zināšanas un prasmes pirmās palīdzības sniegšanā. Dalībnieki radošās, sportiskās  un vides jautājumos izglītojošās stacijās  varēs daudzveidīgi izpausties, pielietojot savas teorētiskās un praktiskās zināšanas, gan arī meklējot radošu pieeju uzdevumu izpildē.
    Sportiskais un radošais pasākums papildinās Limbažu 3.vidusskolas  aktivitātes Ekoskolu programmā  par veselīgu, aktīvu un „zaļo” dzīvesveidu un tā popularizēšanu skolēnu un jauniešu vidū.
    Projekta  aktivitātes  koordinatore, Daiga Rudzīte

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451509
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 4 viesi