Galvenā lapa Projektu aktivitātes Step in Europe with music 2014_03_10_tiekamies_darbojamies

    Tiekamies ik brīvdienas, lai mūsu projekts izdotos:)

    Pagājušajā nedēļā  tikās, kā mēs domājām,  paši aktīvākie jaunieši no dažādām mērķauditorijām, lai iepazītos vairāk par dalību projektā „Step in Europe with music”. Darba grupai no 28 jauniešiem, kas atsūtīja anketas, tika apstiprināti 7 jaunieši, viņiem tika stingri izskatītas anketas un projekta vadītājs ar savu darba grupu izvērtēja katru jaunieti personīgi dalībai projektā. Projektā obligātā prasība nebija muzikālās dotības, bet gan projekta noteiktā mērķgrupa, tava atraktivitāte un tavs devums citiem vienaudžiem. Darbs sākās ar iepazīšanos, jo vairākums viens otru nepazina un Silvija Borisova iepazīšanās aktivitātē atklāti teica :„ Es ierados biedrības „Mēs- Nākotnei!” telpās ar manāmu uztraukumu, jo es zināju, ka mani sagaida jauni pienākumi, jauni draugi un jauni ieguvumi .” Visi kā viens teica, ka viņi tā pat domā un jūtas. Vēlāk darbs turpinājās ar nelielām aktivitātēm, lai lauztu ledu starp jauniešiem un, protams, projekta vadītāja Saulcerīte Tomsone pastāstīja visu par un ap projektu „Step in Europe with music”, un tad sekoja pats galvenais- pienākumu sadale. Lai arī cik viegli tas neizklausās sadalīt pienākumus tas prasīja dienu un pat ne viss tika izrunāts, visas 10 dienas tika caurskatītas un atbilstoši katra vēlmēm un talantiem tika sadalīti pienākumi.
    Plānošanas laikā darba grupa arī uzzināja viens par otru vairāk, piemēram, Emīls Paucītis teica, ka šis projekts viņam ir ļoti svarīgs, jo viņa ikdiena ir cieši saistīta ar mūziku, un tai pašā laikā Kristiāns Krauja, Emīls Paucītis un Māris Puķēns atklāja to, ka viņi veido mūziku uz vienas un tās pašas programmas.
    Projekta vadītāja Saulcerīte Tomsone uzmanīgi vadīja projekta grupas darbu , un ja diskusiju laikā jaunieši aizrunājās par dažādām citām lietām, bet ne par projektu , viņa prata jauniešus uzvedināt uz darbu. Jauniešiem īpaši interesanti  likās tas, ka visi grupas dalībnieki rakstīja apņemšanos katrs sev, lai katrs apzinātos savus pienākumus un dalību projektā.
    Kad dienas noslēgums bija gandrīz galā Īrisa Tekenberga teica, ka projekta plānošanas darbs nav viegls, bet tas mūs ir saliedējis kā komandu, arī Ruslans Miķelis piekrītoši teica :„Es sapratu, ka neskatoties uz to no kurienes mēs esam, kāda mums ir pieredze, kādi dzīvošanas apstākļi mums ir -mūs visus vieno mūzika, un mūsu kopīgs mērķis- mūzika”. Darba laikā tika nolemts kurš būs publicists, un šos pienākumus uzticēja man- Laumai Dūmiņai. Es apņemos  apkopot un sagatavot dažādus rakstus par projekta gaitu,  arī tad, kad mēs uzsāksim un īstenosim mūsu projektu kopā ar partneriem no Spānijas, Bulgārijas un Grieķijas. Katrā ziņā no jauniešiem Jūs vēl sagaidīsiet lielas lietas, jo ideju mums ir ļoti daudz.

    Projekta komandas vārdā,  Lauma Dūmiņa
    Visu par mums lasi jauniešu portālos:)

    “Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1449298
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 172 viesi