Galvenā lapa Projektu aktivitātes Step in Europe with music 2013_09_02_proj_Vidzeme

    Biedrība "Mēs - nākotnei!" sadarbojas ar jauniešiem

    Biedrības "Mēs - nākotnei!" "kontā" vismaz pieci projekti, kurus biedrība īsteno 2013.gadā. Tikko noslēdzas projekta "Pieci zīmuļi - Lādezera" aktivitātes, šobrīd tiek apkopoti materiāli, gatavotas atskaites un tiek  veikti sagatavošanas darbi projekta noslēguma pasākuma organizēšanai.

    Biedrības jaunieši aktīvi darbojas īstenojot projektu "ES - ES darba tirgū" un "Step in Europe with music" aktivitātes programmas "Jaunatne darbībā" ietvaros. Veic Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras reģionāla sadarbības partnera pienākumus, nodrošina informācijas sniegšanu jauniešiem, kā arī konsultē jauniešus projektu izstrādē programmas "Jaunatne darbībā" ietvaros. Biedrības aktīvisti veicot  Limbažu 3.vidusskolas sadarbības partnera pienākumus  projekta "Sociālās atstumtības riskam pakļauto bērnu un jauniešu atbalsta un iekļaujošās izglītības pasākumi Limbažu novadā" ietvaros.

    Limbažu novada jauniešiem – Limbažu, Viļķenes un Pāles pagastos jau organizēja aktivitātes "Mēs>1", bet 2013.gada oktobrī šādu pasākumu plāno īstenot Katvaru pagasta jauniešiem.

    Biedrība "Mēs - nākotnei!" aicina Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu un Vidzemes reģiona

    jauniešus  sekot informācijai portālā www.meslimbazi.lv un iesaistīties projektu aktivitātēs. Vēlies darboties kopā ar mums, raksti mums: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu . Mēs strādājam ar jauniešiem un priekš jauniešiem.

    Ziņu avots: http://valmiera.pilseta24.lv/zinas/48/230447


    “Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448222
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi